"> Tăriceanu: În toate lunile în care a fost ministru, dl Costache mi-a dat impresia unuia care își face treaba într-un mare sictir - break news

Tăriceanu: În toate lunile în care a fost ministru, dl Costache mi-a dat impresia unuia care își face treaba într-un mare sictir

”A venit demisia ministrului Sănătății! Nu m-a luat prin surprindere! În toate lunile în care a fost ministru, dl Costache mi-a dat impresia unuia care își face treaba într-un mare sictir, de parcă ne-ar fi făcut un mare serviciu. A comunicat puțin și din vârful buzelor. A luat decizii îndoielnice și târzii, a avut în minte interesele celor puțini și nu ale celor mulți. Am auzit lucruri bune despre doctorul Costache, dar ca ministru a fost unul lamentabil.

Spuneam că demisia era predictibilă și gafa cu testarea în masă a bucureștenilor a fost doar pretextul ca el să plece. Cauzele sunt mai profunde și se leagă de lipsa de pregătire a sistemului medical pentru impactul pandemiei în condițiile în care au recunoscut că știu cel puțin din luna ianuarie de dimesiunile crizei. (aici document: https://flux24.ro/document-exploziv-romania-a-ascuns-timp-…/) Și mă gândesc că dl Costache nu a vrut să fie prins la frâiele ministerului atunci când adevărata furtună va veni.

Așa am ajuns ca doctorii și personalul medical să intre în luptă total nepregătiți, cu măști de unică folosință pe care le reutilizează, cu combinezoane improvizate și cu mănuși găurite.

În loc de a se pregăti pentru această luptă Orban &Co au preferat să joace piesa alegerilor anticipate, piesă care astăzi are un final dramatic.

Am văzut reacțiile la demisie ale unor lideri PNL. Pe fond, ei spun că gestul dlui Costache este un gest de responsabilitate și onoare! Serios? Atunci cei care au rămas în guvern sunt miniștri iresponsabili și lipsiți de onoare?”, a scris Călin Popescu Tăriceanu pe Facebook.

Facebook Comments

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: