Accident șocant într-o unitate de învățământ din România

Un accident șocant a avut loc într-o unitate de învățământ din Prahova. Un elev a fost mutilat cu acid și abia la ceva timp de la producerea evenimentului nefericit a ajuns la spital.

Accidentul a avut loc la începutul lunii noiembrie, într-o comună din Cosminele, județul Prahova. Un elev de gimnaziu a fost mutilat cu acid în incinta școlii, în timp ce îl ajuta pe tehnicianul unității să mute un dulap., informează Bzi.ro.

În momentul în care transporta dulapul, un recipient în care se afla o substanță periculoasă s-a vărsat pentru puștiul de clasa a VIII-a, care i-a provocat arsuri grave. Imediat după ce a avut loc accidentul, în loc să se apeleze la serviciul de urgență, copilul a fost trimis acasă.

În drum spre casă, adolescentului i s-a făcut rău și a leșinat. Un trecător îngrozit de rănile băiatului, a sunat de urgență la 112. Astfel, acesta a fost preluat de un echipaj medical și transportat de urgență la spital. În prezent, starea de sănătate copilului este stabilă. A fost necesar transplant de piele și mai multe săptămâni de spitalizare pentru recuperare.

Articole similare