Ciolacu: Aleșii locali social-democrați au dublat capacitatea de testare a României dar Guvernul nu dorește acest lucru

„În fiecare zi, peste 3.200 de #teste COVID-19 s-ar putea face în plus în România, prin implicarea aleșilor locali ai #PSD, iar în curând capacitatea de testare va depăși 4.000!

Nu am mai stat după acest Guvern, depășit total de situație! De la începutul crizei, președinții de Consilii Județene și primarii PSD din marile municipii au alocat, din resursele locale, peste 34 de milioane de lei pentru achiziția #aparatelor de testare tip PCR.

29 de astfel de echipamente sunt # deja în funcțiune și încă 10 urmează să fie instalate.

Contribuția aleșilor locali PSD a #dublat capacitatea de testare a României. Ei și-au făcut datoria, dar este clar că Guvernul nu vrea să folosească la maximum această infrastructură și să testeze mai mult. De aceea, pe plan local nu se trimit teste suficiente și nici personal care să le proceseze.

Le mulțumesc colegilor mei pentru tot efortul depus în gestionarea pandemiei la nivelul comunităților pe care le conduc. Felicitări pentru răspunsul prompt în fața pandemiei!

#GuvernulOrbanNUtestează”, a scris Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Facebook Comments
Ce părere ai despre conținutul articolului?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry

1 thought on “Ciolacu: Aleșii locali social-democrați au dublat capacitatea de testare a României dar Guvernul nu dorește acest lucru

  1. Cu cat dati personalitati nefaste ale politicii romanesti, cu atat mai mult se vor eberva romanii si vor vota altceva decat „au fost „: PSD-ALDE – UDMR – PDL-PNL – UNPR, marii distrugatori ai economiei romanesti!

Comments are closed.

%d blogeri au apreciat: