Florin Cîțu: Măsurile implementate de noi au avut efect şi economia a crescut în termeni reali în primul trimestru

Institutul Național de Statistică a anunțat că în primul trimestru al anului 2020, Produsul Intern Brut a înregistrat o creştere cu 2,4% pe seria brută şi cu 2,7% pe seria ajustată sezonier.

„Domnule Ciolacu, sper să vă găsească sănătos comunicatul INS! INS CONFIRMĂ estimările mele! Măsurile implementate de noi au avut efect şi economia a crescut în termeni reali în primul trimestru din acest an. În ciuda tuturor piedicilor şi a scenariilor apocaliptice venite de la PSD şi de la trompetele lor din spaţiul public. V-am spus că facem lucruri fantastice! Bineînţeles că în 2020 nu mai putem avea creşterea economică estimată la începutului. Bineînţeles că vom avea un deficit mai mare. Dar am promis că facem totul pentru a limita efectele negative ale acestei crize pentru români. Există probabilitatea foarte mare să nu avem două trimestre consecutive de contracţie a economiei. Adică să evităm recesiunea tehnică. 

Acest mesaj trebuie citit în special de Ciolacu ‘pune mana pe carte’, Alfred ‘MiniMiss’ şi Budai ‘the driver’. Că să vedeţi că nu sunt răutăcios am făcut eu efortul să vă explic acest comunicat. Nu-l înţelegeaţi dacă-l citeaţi singuri. #RomaniiTrebuieSaStie” a scris ministrul de Finanţe, Florin Cîţu, pe contul de Facebook.

break news