Florin Cîțu, replică pentru PSD: Acest Guvern nu vă va scuti de plata ratelor

˝O măsură foarte curajoasă a acestui Guvern este atacată vehement în aceste zile de partidul celor care vor să trăiască gratis pe banii altora. Mă refer la măsura care suspendă plata ratelor la bancă pentru clienţi pentru o perioadă de până la nouă luni. Este o măsură curajoasă şi o măsură oportună pentru acest moment.

Serbia, de exemplu, are o măsură similară, dar doar pentru 90 de zile, Italia are o măsură pentru doar perioada de stare de urgenţă, Spania doar pentru credite ipotecare, Canada doar pentru creditele studenţilor, India, Malaezia doar pentru 90 de zile şi aşa mai departe.

Eu i-am mai avertizat pe pesedişti: nu mai induceţi panică şi nu mai atacaţi măsurile bune ale acestui Guvern. În ceea ce priveşte aceaste măsuri, aveţi două variante: ori daţi înapoi toate creditele pe care le-aţi luat de la băncile de stat, pentru că acest Guvern nu vă va scuti de plata ratelor. Ştiu că asta este ceea ce vreţi, ştiu că este o chestie personală pentru voi, dar nu vă va scuti de aceste rate. Ori, doi, luaţi un timp de reflecţie la toate prostiile pe care le-aţi spus despre măsurile acestui guvern”, a spus Cîţu, într-un videoclip publicat pe pagina de Facebook.

 

Foto: InquamPhotos/Octav Ganea

break news