Uncathegorized

George Burcea și-a luat lucrurile din casa Andreei Bălan

George Burcea şi Andreea Bălan se îndreaptă rapid și sigur de divorț și nu mai sunt doar speculații de vreme ce acest fapt a fost confirmat de artistă, printr-o postare pe contul ei de Instagram că tot ce s-a scris în presă este adevărat.

„Dragilor, va multumesc din suflet tuturor pentru mesajele frumoase si de sustinere 🙏Le-am citit pe toate ❤️ Tot ce pot sa va spun, este ca ceea ce s-a scris in presa este adevarat😔 In rest, altceva nu pot sa declar momentan, deoarece sunt momente delicate, iar Ella si Clara trebuie potejate. 👶👧 Va imbratisez cu drag🤗, mereu a voastra AB 🌈🎼🎤”, a scris cântăreața pe Instagram.

Iar asta se pare că l-a cam înfuriat un pic pe George Burcea, care coincidență sau nu, tocmai și-a făcut bagajele și a părăsit definitiv vila unde locuia cu Andreea și cu cele două fete ale lor.

Actorul a fost surprins de paparazzi cum își încarcă lucrurile într-un taxi, fiind acum doar un pieton. De ce? Pentru că săptămâna trecută, George Burcea a rămas fără carnet după ce a fost prins drogat la volan. Soțul Andreei a fost găsit pozitiv cu cocaina la drog-test, polițiștii oprindu-l în trafic după un episod dubios. Burcea fusese să dea socoteală la secție pentru că soția lui a reclamat că face scandal la ea acasă, iar agenților li s-a părut suspect comportamentul lui, așa că au cerut un filtru. Actorul s-a ales cu dosar.

Check Also
Close
Back to top button