Lansare grandioasă a candidaților PNL Arad pentru alegerile locale și parlamentare din 2020

PNL Arad și-a lansat candidații pentru președintele Consiliului Județean, Primăria Municipiului Arad,  Primăriile din județ și Parlamentul României. La eveniment au participat aproape cinci mii de membri și invitați, printre aceștia din urmă numărându-se vicepreședintele PNL, Ben Oni Ardelean și Nicolae Robu, primarul Timișoarei și președintele PNL Timiș, născut la Bocsig.

Au fost lansate candidaturile lui Iustin Cionca, pentru funcția de președinte al CJA, Sergiu Bîlcea, pentru cea de primar al Aradului, Călin Bibarț, Geanina Pistru, Glad Varga, Lazăr Faur, Patricia Dinga, Ionel Bulbuc, Bogdan Boca, Florin Stana, Iuliana Mureșan și Cristian Urzică, pentru Camera Deputaților, Ioan Cristina, Doru Sinaci, Corina Crișan, Garofița Popa și Cornel Faur, pentru Senat și a celor 78 de primari pe funcție sau candidați pentru primăriile din județ.

În deschidere, Ben Oni Ardelean, vicepreședinte PNL a adresat salutul din partea președintelui Ludovic Orban iar apoi secretarul general Răzvan Cadar a supus votului Comitetului de Coordonare Județean Arad toate candidaturile, nu înainte de a le transmite celor prezenți că PNL va câștiga alegerile pentru Consiliul Județean, pentru Primăria Arad, pentru primăriile din județ și pentru Parlament.

Au vorbit apoi cei doi candidați care deschid listele pentru Camera Deputaților și Senat, Călin Bibarț și Ioan Cristina, urmați de cei doi candidați pentru Primăria și Consiliul Județean Arad, Sergiu Bîlcea și Iustin Cionca. Nicolae Robu a transmis mesajul său de încredere în forța organizației din Arad a PNL iar în încheiere, Gheorghe Falcă a vorbit despre experienţa sa de primar, a chemat alături USR-PLUS Arad să susțină proiectul de modernizare a l Aradului.

La final, președintele PNL Arad a chemat pe scenă familiile candidaților principali pe acordurile melodiei „Apa trece, pietrele rămân”.

break news