Mihai Fifor: „Teroriștii economici” sunt chiar liberalii, care prin nesăbuința lui Cîțu, au împins în haos economia românească și au prăbușit nivelul de trai

„Orban ataca la CCR majorarea alocatiilor pentru copii. Este de neconceput ceea ce face PNL în prezent și tare aș vrea să îl văd pe Ludovic Orban explicând milioanelor de părinți din România de ce guvernul nu vrea să dubleze alocațiile copiilor. Mai mult, liberalii după ce se ascund în spatele unor explicații neverosimile, mai atacă și la Curtea Constițională decizia de majorare adoptată de Parlament.

Noi am inițiat si votat această lege cu gândul la toți acei părinți care, mai ales acum, întâmpină greutăți semnificative în creșterea și educarea celor mici. Niciunul dintre așa zisele argumente ale lui Orban nu stau în picioare, în condițiile în care PSD a inidicat și sursa de finanțare, iar „teroriștii economici” sunt chiar liberalii, care prin nesăbuința lui Cîțu, au împins în haos economia românească și au prăbușit nivelul de trai.

Normal era ca președintele să promulge în regim de urgență legea nu să găsească diverse tertipuri de tegiversare a aplicării ei. Pentru că asta face în acest moment PNL, cu un cinism inimaginabil, pe spatele tragediei întregii națiuni!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

Articole similare