O veste foarte tristă de la Miami Open 2021: Simona Halep s-a retras din turneu!

O veste foarte tristă de la Miami Open 2021: Simona Halep s-a retras din turneu!

Printr-o postare publicată pe facebook, Simona Halep anunţă că se retrage de la turneul WTA 1000 (fost Premier Mandatory) “Miami Open presented by Itaú” unde era programată să joace duminică în turul 3 al probei de simplu şi vineri se calificase în optimile probei de dublu. Iată postarea:

Îmi pare foarte rău că trebuie să mă retrag din probele de simplu şi dublu la Miami Open, dar accidentarea nu-mi permite să joc, aşa cum mi-aş fi dorit. Venisem aici ca să dau tot ce am mai bun, să joc multe partide, dar din păcate nu sunt în stare. Sper că la anul voi reveni sănătoasă.

Doresc să le mulţumesc organizatorilor turneului şi WTA pentru eforturile lor de a programa acest eveniment.

O veste foarte tristă de la Miami Open 2021: Simona Halep s-a retras din turneu!

Numărul trei mondial WTA, Simona Halep, se califica în turul 3 la Miami Open,  după ce o învingea pe jucătoarea din Franța, Caroline Garcia cu 3-6, 6-4, 6-0. După această victorie Simona Halep a încasat 26.000 de dolari şi i s-au adăugat alte 65 de puncte WTA.

În turul trei ar fi trebuit să joace cu jucătoarea din Letonia, Anastasija Sevastova, în vârstă de 30 de ani și locul 57 în clasamentul WTA.

Româncă ajungea la Miami Open 2021 plină de optimism și, cel puțin aparent, pregătită de joc și cu speranța unei finale. Înaintea începerii tuernului de la Miami Opne 2021, Simona declara:

Această perioadă nu este ușoară pentru toată lumea. Nu cred că jucătorii pot performa la cel mai înalt nivel. Dar am spus întotdeauna că turul feminin este deschis, toată lumea poate câștiga un turneu și în top 10 cu siguranță.

Nu sunt foarte surprinsă acum că turneele nu sunt ușoare pentru jucători în fiecare săptămână în aceste situații. De aceea simt că toți jucătorii au șansa de a câștiga turneul pe care îl joacă.

Articole similare