9 aprilie 2021

Break news – Stiri din tenis

Stiri din tenis, ATP, WTA, slem, Cuap Davis, Simona Halep

Olguța Vasilescu: Asta ar mai lipsi, să contaminăm și femeile gravide

„Ideea celor de la DSP Dolj de a solicita Primariei Craiova sa fie pusa la dispozitia bolnavilor de Covid 19 Maternitatea Filantropia e paguboasa si nu va duce la nimic bun”, apreciază Olguţa Vasilescu.

„Asta ar mai lipsi, sa contaminam si femeile gravide! Pentru bolnavii de Coronavirus sunt puse la dispozitie doua spitale, la Craiova: Spitalul Victor Babes si noul spital municipal, inaugurat in urma cu trei ani, adica 600 de paturi. Va fi nevoie de mai multe paturi? Posibil! La cum arata situatia, da! Ce as face eu? As transforma Centrul Multifunctional sau corpurile acoperite de la stadion in spitale de campanie.

Germania a scos bolnavii de Covid din spitale, fiindca riscul sa se imbolnaveasca si altii de Coronavirus, desi au fost internati pentru alte probleme, este foarte mare. Italia a facut invers: i-a inghesuit pe toti in spitale! Si se vede rezultatul! Coronavirus peste alte boli: moarte sigura! Uitati-va ce se intampla si la Gerota sau la Suceava. Din cauza circuitelor din spitale, un singur bolnav de Covid 19 a contaminat si personalul medical si ceilalti pacienti”, a scris Olguţa Vasilescu pe Facebook.