Warning: array_key_exists() expects parameter 2 to be array, null given in /home/sportar1/public_html/breaknews.ro/wp-content/plugins/af-companion/inc/demo-importer.php on line 78
Pep Guardiola, speră ca mijlocașul Kevin De Bruyne să semneze prelungirea cu Manchester City - Break news - Stiri din tenis
17 septembrie 2021

Break news – Stiri din tenis

Stiri din tenis, ATP, WTA, slem, Cuap Davis, Simona Halep

Pep Guardiola, speră ca mijlocașul Kevin De Bruyne să semneze prelungirea cu Manchester City

Pep Guardiola, speră ca mijlocașul Kevin De Bruyne să semneze prelungirea cu Manchester City. Există un nou contract pe masă pentru mijlocașul belgian, care este în prezent legat de City până în 2023, dar acesta nu a fost încă semnat. Cu toate acestea, Guardiola nu este prea îngrijorat.

„Sunt destul de sigur că va rămâne, dar în același timp trebuie să respectăm procesul”, a declarat el pentru Sky Sports News. „Nu știu ce se întâmplă, deoarece nu am vorbit cu Txiki (Begiristain, directorul de fotbal al lui City). 

Dar el știe că îl apreciem, nu doar ca jucător de fotbal, ci ca persoană. Este foarte important pentru club. Nu sunt ingrijorat, este decizia lui. ”

Pep Guardiola, speră ca mijlocașul Kevin De Bruyne să semneze prelungirea cu Manchester City

Guardiola recunoaște că acum crede că jucătorii sunt „speciali”, deoarece ultimul blocaj a lăsat fotbalul „o insulă în societate”.

Premier League și EFL au voie să joace, în ciuda faptului că premierul Boris Johnson a introdus luni seara restricții mai stricte pentru publicul larg.

City a avut probleme cu Covid-19 recent, au avut șase jucători indisponibili pentru victoria de duminică la Chelsea și au avut un meci la Everton amânat chiar după Crăciun, dar Guardiola acceptă că trebuie să gestioneze situația.

Se pare că suntem o insulă în interiorul societății, totul este blocat în afară de noi înșine”, a spus el.