Temutul interlop Costel Constantin Raiciu din Chiajna s-a predat!

Interlopul Costel Constantin Raiciu s-a predat autorităților, anunță Antena3. El fusese dat în urmărire națională după ce a coordonat un atac de timp mafiot împotriva unor rivali petrecut pe 23 iulie, seara, în comuna Chiajna, acolo unde doi bărbați au fost atacați cu pistoale și săbii de către membrii unei grupări interlope.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a comunicat atunci că, ”la data de 23 iulie, a.c, în jurul orelor 19.10, IPJ Ilfov a fost sesizat prin apel 112 de către un bărbat, cu privire la izbucnirea unei altercații între mai multe persoane, pe o stradă din Chiajna și ca o persoană este căzută la pământ. La fața locului s-au deplasat imediat 4 echipaje de poliție din Chiajna împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Ilfov, pentru efectuarea de activități specifice și luarea măsurilor legale. De asemenea, la fața locului s-a deplasat un echipaj din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale Ilfov, precum și un echipaj de jandarmi. Polițiștii au găsit la locul faptei doi bărbați, cu vârste de aproximativ 35 de ani, care ar fi fost agresați fizic și care au fost transportați cu ambulanța la o unitate medicală din București, pentru acordarea de îngrijiri de specialitate. Persoanele bănuite de săvârșirea faptei nu au fost găsite la fața locului, însă acestea au fost identificate de polițiștii ilfoveni. Din relatările preliminare ale persoanelor transportate la spital, au reieșit anumite date privind o posibilă folosire de armă. În acest context, precizăm că din verificările specifice desfășurate până în prezent nu au rezultat elemente certe și concludente care să conducă la concluzia că au fost folosite arme. De asemenea, din activitățile specifice desfășurate de polițiști, s-a stabilit faptul că autoturismul uneia dinte persoanele vătămate prezintă distrugeri la geamurile portierelor din față. În cauză, a fost întocmit dosar penal în care cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe, tulburarea ordinii şi liniştii publice şi distrugere, urmărirea penală fiind sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Buftea. În continuare, polițiștii ilfoveni efectuează activități specifice pentru identificarea și depistarea tuturor persoanelor participante la eveniment, cât și pentru stabilirea cu certitudine a situației de fapt și de drept, și, în consecință, pentru luarea măsurilor legale care se impun”.

Două persoane date în urmărire națională Polițiștii ilfoveni au anunțat darea în urmărire națională a doi bărbați bănuiți de comiterea infracțiunii de tentativă la omor calificat, respectiv:

RAICIU COSTEL CONSTANTIN, născut în Germania, pe 01.07.1989, cetățenie română, domiciliat în comuna Chiajna, pe numele căruia Tribunalul Ilfov a emis la data de 26.07.2020 un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile și,

RAICIU SORIN, născut în sectorul 1 București, pe 26.06.1989, cetățenie română, domiciliat în comuna Chiajna, pe numele căruia Tribunalul Ilfov a emis pe 26. 07.2020 un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

break news