Traian Băsescu: Izolarea lui Orban la Vila Lac 1 mi se pare de un ridicol absolut

„Mi se pare de un ridicol absolut. Dacă a vrut să se izoleze, mergea într-un centru din ăsta de carantină şi stătea acolo cu cei care sunt invitaţi în carantină imediat ce trec frontiera. La Lac I vă pot spune că e o suprafaţă uriaşă, pentru ce le-o trebui atâta suprafaţă ca să gândească, nu ştiu”, a declarat Traian Băsescu, la B1 TV, potrivit news.ro.

Fostul şef al statului a criticat partidul de guvernământ, spunând că a fost convins joi că România va avea guvern.

„Acum PNL nu mai poate spune că e mai puţin ridicol decât PSD. PSD şi-a dărâmat două guverne, ăştia şi-au numit doi care nu trebuiau să treacă, Orban la al doilea mandat şi Cîţu acum. Însă liberalii parcă vin cu un plus de fantezie în a fi penibili pentru că rămân şi consecvenţi în desemnarea lui Ludovic Orban care s-a consumat în acest interval. Dacă justificarea preşedintelui că a acţionat foarte bine pentru prevenirea acţiunii nefaste a acestui virus şi de asta îl numeşte din nou, îl informez public pe domnul preşedinte că va vedea dezastrul acţiunii lui Orban în zilele următoare. Sincer, am fost convins că ieri aveam guvern. Nu m-am gândit o clipă că un om precum Cîţu, într-un asemenea moment de criză în sănătate, de criză în populaţie, de criză politică, poate să facă un asemenea joc, că vine să depună mandatul în ultima clipă. Este de neconceput. De ce trebuie să fii la fel de caraghios ca Guvernul Dăncilă când în tine s-au pus mult mai multe speranţe?”, a mai declarat fostul preşedinte.

Întrebat dacă alegerile locale ar trebui amânate, Traian Băsescu a declarat că nu este posibil să se întâmple acest lucru.

Articole similare