Turcan: Acest Guvern, în 6 luni, din perspectiva digitalizării, flexibilizării muncii, relaționării rapide cu beneficiarii, a făcut mai multe decât au făcut alte guverne în 30 de ani

„Efortul pe care îl face premierul Ludovic Orban cu echipa guvernamentală este unul uriaș, tocmai pentru că în niște condiții de o guvernare marcată de criză putem să punem la bazele dezvoltării României niște concepte moderne pe care în absența unei criza nu știu dacă am fi putut să le implementăm atât de rapid și cu sprijin larg din partea beneficiarilor, atât persoane fizice cât și persoane juridice.

Statul a fost încremenit în abordarea spre modernitate. Acest Guvern, in 6 luni, din perspectiva digitalizarii, flexibilizarii muncii, relationarii rapide cu beneficiarii, a facut mai multe decât au facut alte guverne in 30 de ani. Ganditi-va doar ca dupa 3 luni de criza statul a ajuns sa aiba obligatia sa primeasca documente online. de asemenea, sa aiba legatura cu cetatenii, persoane fizice au juridce, tot in sistemul online, sa primeasca solicitarile de somaj online, institutiile din domeniul muncii si protectiei sociale sa fie racordate la REVISAL ceea ce nu se intamplase pana acum. Realmente din perspectiva rapiditatii deciziei guvernamentale s-au facut multe lucruri.

Noi trebuie să transformăm această criză într-o oportunitate. Dacă nu o facem, n-am înțeles nimic. În zilele următoare, odată cu prezentarea bilanțului după starea de urgență, a acțiunilor Guvernului, vom veni cu planul care să pună România pe făgaș în următorii ani, o abordare modernă”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan la o dezbatere economică.

Articole similare