Victor Ponta, negativ la testul pentru COVID: Mă rog că Dumnezeu să ne țină sănătoși pe toți!

„Am primit rezultatul NEGATIV al testului Covid 19 efectuat luni dimineaţă. Mă bucur pentru familia mea, prietenii şi toţi cei cu care am intrat în contact în această perioadă.  Mă rog că Dumnezeu să ne ţină sănătoşi pe toţi!

Este însă corect să fac câteva precizări: 

1. Campania electorală şi procesul efectiv al Alegerilor ne pun pe toţi întru-un pericol major şi, evident, care nu era deloc necesar, trebuie să mergem la muncă, copiii trebuie să meargă la școală, viaţa economică şi socială trebuie să meargă mai departe, dar Alegeri puteam şi putem să facem atunci când situaţia sanitară este sigură. Aşa adăugăm un risc şi povară absolut inutilă pe sistemul de sănătate-pentru nişte voturi efemere şi, în multe cazuri , irelevante!
2. Guvernul României, în mod intenţionat şi programat, refuză să crească capacitatea de testare din sistemul public ( sau să deconteze 100% testele în Sistemul privat). România face într-o zi în Sistemul Public 10% din testele efectuate în Italia, Spania sau Franţa ( la o populaţie de aproape jumătate sau respectiv o treime din aceste ţări). Suma datorată în Sistemul privat ( nedecontata de Guvern) descurajează oamenii în a se testa-ceea ce duce la situaţia în care România a ajuns pe primul loc la numărul de persoane pozitive raportat la cele testate!
3. Mii de oameni se vor contamina şi mulţi îşi vor pierde viaţă din cauza Alegerilor Locale organizate în cea mai proastă perioadă ( în acelaşi timp cu deschiderea şcolilor), cei care scăpa sănătoşi încep din 15 Octombrie campania şi procedurile pentru Alegerile Parlamentare din Decembrie!
Aici avem de a face cu infracţiunea de «zădarnicirea combaterii bolilor» prevăzută de articolul 352 din Codul penal – Autorii infracţiunii: Ludovic Orban şi Guvernul său!!! Să nu uitaţi aceste realităţi când veniţi la vot – şi să îi sancţionaţi pe cei vinovaţi ! Sănătate!” a scris Victor Ponta pe contul său de socializare.
Facebook Comments
Ce părere ai despre conținutul articolului?
Like
Love
Haha
Wow
Sad
Angry
%d blogeri au apreciat: