Victor Ponta: Nu votez guvernul Orban. Și PSD ar fi trebuit să facă la fel

”Ministrul Sanatatii a venit la audieri de la sala de fitness/ sau de la restaurantul „Izoleta”? Si va face iar un test ( al 4 lea in ultimele zile ) – in timp ce medicii asteapta de 4 zile degeaba prima testare!Astazi eu voi vota impotriva Guvernului „Orban” – vreau ca cineva sa le arate furia si indignarea oamenilor fata de lipsa de responsabilitate si seriozitate a PNL.Eram pregatiti toti sa ne calcam pe inima si sa votam joi guvernul Catu, dar acesta a dezertat in ultimul moment pentru ca PNL sa se intoarca la Ludovic Orban.

Votul meu impotriva este un protest fata de modul egoist si dezastruos in care pnl trateaza tara in aceste momente de criza. Am fi avut nevoie de cineva responsabil si profesionist sa conduca guvernul in aceste momente speciale, cineva in care oamenii sa aiba incredere. Din pacate PNL a decis altceva si sunt convins ca vor fi sanctionati dur pentru aceasta alegere gresita.

Cred cu tarie ca si colegii mei de la PSD ar fi trebuit astazi sa voteze impotriva lui Ludovic Orban, dar este alegerea lor. Nu inteleg din nou pozitia PSD ( asa cum nu am inteles-o in 2017 cand au dat jos guvernul Grindeanu) si din aceste motive, inca o data, ma bucur si sunt mandru ca eu sunt Pro Romania”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

break news