Victor Ponta: „S-au predat. USR sunt doar o anexă a PNL-ului”

„Am crezut că USR va fi alternativa modernă, profesionistă, curată, necesară pe zona politică de Dreapta / așa cum ProRomania este și va fi pentru Stânga!

Văd că liderul USR anunță că s-a “predat” pentru niște funcții călduțe și sinecuri politice, că Uniunea devine o simplă anexă a PNL – adică a unei forțe politice care de 30 de ani face jocuri politicianiste , afaceri și interese personale! Înseamnă că Dreapta va rămâne ce este azi – o adunătură ineptă de sifonat bani și funcții de la Stat! Mesajul că dacă votați USR vă treziți că obțineți PNL este o uriașă eroare politică!

ProRomânia nu va fi niciodată anexa PSD sau a altui Partid vechi – nu suntem deloc “condamnați” să ne punem la remorca cuiva – dimpotrivă / suntem “condamnați” să oferim alternativă la ceea ce oamenii NU mai vor după 30 de ani / nu ne trebuie funcțiile și pozițiile oferite de vechii politicieni în schimbul transformării noastre în “soldați cuminți” / noi vom lupta pentru schimbare, modernitate, profesionalism – pentru reforma care TREBUIE făcută până în 2024!

Noi spunem că cerem voturile pentru ProRomania ca să fiți reprezentați de ProRomania ( nu de PSD sau de alt Partid)! Direct și asumat!

Noi suntem ProRomania – și ținem doar cu România!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.

Articole similare