Viorica Dăncilă a fost convinsă să demisioneze de la conducerea PSD

Viorica Dăncilă își va anunța demisia din funcția de președinte al PSD la ședința Comitetului Executiv al partidului de marți, au declarat surse politice din cadrul partidului. Reuniunea CEx va avea loc de la ora 18.30, la sediul formațiunii din Kiseleff.

Viorica Dăncilă va primi funcțiile de coordonare în organizația de femei a PSD, acolo unde a mai deținut funcția de lider, dar și poziția de lider la organizația de Teleorman, iar în funcția de președinte interimar până la Congresul PSD va fi desemnat Marcel Ciolacu. Președintele Camerei Deputaților a anunțat pe Facebook că s-a întâlnit luni cu Viorica Dăncilă și i-a transmis acesteia că va discuta cu președinții organizațiilor din țară despre rezultatul obținut de partid la alegerile prezidențiale.

„A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă. A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții”, a explicat Marcel Ciolacu, luni seara, pe Facebook.

 

break news