Alina Gorghiu: PSD aruncă în procedura legislativă tot felul de inepții de propuneri legislative, doar ca să blocheze Guvernul, nu să ajute țara! 

”Am avut sute de discuții eu, alături de colegii mei parlamentari, cu premierul Ludovic Orban și miniștri ai cabinetului. 
Chiar ieri am avut o discuție foarte bună. Politica așa se face, nu cum aruncă PSD în procedura legislativă tot felul de inepții de propuneri legislative, doar ca să blocheze Guvernul, nu să ajute țara! 
Împreună am agreat măsurile. Pentru că soluțiile de luăm de la voi toți!
Vor fi anunțate noi măsuri economice! Acestea vizează bonificații și pentru firmele care își achită la zi taxele și impozitele la stat, cele care țin vie economia României, pentru că, în prima fază, ne-am adresat companiilor aflate în dificultate din cauza pandemiei. 
Vom simplifica la maximum
procedurile și pentru beneficiarii ajutorului de șomaj tehnic, plătit de stat.
Tot astăzi, Guvernul, după consultarea necesară cu sistemul bancar și cu autoritățile europene, vine cu mult așteptata decizie privind amânarea plății ratelor la bănci până la sfârșitul anului!
În toată marea de rău generată de pandemia de COVID-19, măsurile economice ale Guvernului vor da roade.”, a scris Alina Gorghiu.

Articole similare