Dăncilă a demisionat, Marcel Ciolacu este noul lider interimar al PSD

Viorica Dăncilă a anunțat, marți noapte, în ședința Comitetului Executiv, că demisionează din funcția de președinte al PSD. Marcel Ciolacu a făcut declaraţii după şedinţa CEx în urma căreia a fost desemnat preşedinte interimar al PSD.

„Mulţumesc atât în numele meu dar şi în numele colegilor toţi membrilor CEx, doamnei Viorica Dăncilă, fostul nostru preşedinte. Aş vrea, înainte de toate, să vă spun că este pentru prima dată când eu am participat la un CEx în care toţi liderii şi-au spus opinia şi aşa a fost condusă şedinţa de domna Dăncilă, să audă părerea tuturor.

Un CEx matur, în care au fost discuţii pe fond, nu de formă. Cu toţii ne-am asumat multiplele greşeli pe care le-am făcut şi am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului şi nu făcut un măcel sau cum se aştepta, ca până acum, să pice capete. Nu a picat niciun cap astăzi şi iată şi o premieră pentru PSD: fostul lider se regăseşte în conducerea partidului, ca şi preşedinte la doamne. Acolo unde doamna Dăncilă a fost preşedinte şi apoi premier”, a declarat Marcel Ciolacu.

Articole similare