Teodorovici desfiinţează noua conducere a PSD, pe care o numește o ˝juntă˝ politică

Eugen Teodorovici, fostul preşedinte executiv al PSD, denunţă „un exces de CEx” prin care „o juntă politică a preluat puterea în partid”. Fostul ministru al Finanţelor afirmă că nu va accepta să fie „girantul unor cămătari politici”. Teodorovici susţine că o conducere legitimă a PSD trebuie să fie aleasă de toţi membrii partidului.

„Când colegii mei din PSD, membri ai partidului la fel ca și mine, mi-au dat votul și încrederea lor în cadrul Congresului pentru funcția de Președinte Executiv, au făcut-o poate și pentru că au văzut în mine omul care poate să reprezinte și să apere interesele oamenilor. Mai mult, colegii de partid, îndrăznesc să cred că au văzut în mine omul capabil să prevină expunerea la tarabă a partidului și a membrilor săi, vânzarea și cumpărarea lor ca la piață.

Am convingerea că PSD va găsi, până la urmă, calea unei schimbări reale, care să-l facă să devină acel partid în care fiecare român să se poată regăsi, prin identificarea cu valorile sociale, politice, economice sau de altă natură.˝ a afirmat Eugen Teodorovici la Romania TV.

Articole similare