Victor Ponta: PNL – Vânzătorii României au contestat la CCR legile votate de Parlament!

Liderul PRO România, Victor Ponta acuză PNL că apără anumite bănci, în detrimentul românilor, după ce PNL a contestat la CCR două legi promovate de PSD şi adoptate, în 3 aprilie, de Camera Deputaţilor, în calitate de cameră decizională.

„PNL – VANZATORII ROMANIEI !!

Parlamentul a votat vineri Legile privind amanarea ratelor la banci si sprijinul pentru firmele romanesti ( taxe si contributii) si pentru persoanele fizice ( plata utilitatilor) – votul pentru a venit de la ProRomania , PSD, USR, UDMR, Minoritati, PMP , ALDE si neafiliati !

Dar Legile nu intra in vigoare – pentru ca VANZATORII Romaniei de la PNL au contestat la CCR legile – si totul se suspenda !

Poate acum v-ati lamurit toti de ce PNL a vrut la Guvernare singuri / de ce au cumparat voturi, au mintit, au furat sa stea lipiti de scaunele de la Guvern – pentru ca ei aveau o MISIUNE – sa protejeze anumite banci si firme internationale impotriva romanilor si a firmelor romanesti!

Din acest motiv Guvernul PNL tot amana, tot schimba, tot retrag proiecte, tot adauga la proiecte, tot amana normele de aplicare, tot adauga proceduri si alte acte birocratice – ca sa traga de timp si sa nu faca nimic de fapt !

Cand vom termina Pandemia de Coronavirus ( cu atatia romani decedati si afectati din cauza faptului ca Guvernul NU a luat masurile necesare) o sa ne trezim o tara cu economia distrusa, cu oameni striviti de datorii la banci si companii de utilitati , cu firmele romanesti bagate in faliment, cu Agricultura si industria alimentara in genunchi ! Sa nu spuneti ca nu ati stiut !” , scrie Victor Ponta pe Facebook.

Articole similare