Pe ce sporturi poți paria ?

Pe ce sporturi poți paria ?

Jocurile de noroc înseamnă mai mult decât a face pariuri: înseamnă, înainte de toate, o bună sursă de distracție și de a lega relații cu cei care împărtășesc această pasiune, dar și o metodă rapidă și ușoară pentru a-ți rotunji veniturile. Iar dacă ești pasionat și de diverse sporturi, pe care le urmărești cu sufletul la gură, sunt șanse foarte mari să poți îmbina utilul cu plăcutul? Cum altfel, când poți face gambling pe ceea ce urmărești cu mai mare pasiune și să și câștigi bani din asta? Poate că nu la fel de ușor ca atunci când este vorba despre un slot v casino, că aici ai nevoie și de ceva informații suplimentare, de cunoștințe, de date de background. Dar înainte de orice, trebuie să mai iei în considerare și faptul că nu toate sporturile care există pe această lume sunt și unele pe care îți poți pune banii la bătaie. Astfel că,în acest material o să povestim puțin despre acele sporturi care sunt cele mai populare, dar și disponibile pentru entuziaști și curioșii care vor să câștige bani rapid, ușor și simplu.

Fotbalul

Probabil că nu este nimic surprinzător aici, mai cu seama când se știe că acest sport este unul dintre cele mai urmărite la nivel mondial. Vorbim aici despre o industrie care înseamnă milioane de dolari, despre scandaluri mondene, dar mai ales despre o frenezie uriașă a jucătorilor, cât mai ales despre o imensă fidelitate a galeriei de fani. Cele mai mari competiții de fotbal pot înseamnă o bună oportunitate de pariuri, dar vorbim și despre meciuri mai mici, care sunt disponibile, cu toate că, poate, mizele nu sunt la fel de importante. Cifrele se bazează, mai ales, pe pronosticuri și pe istoric, dar sunt persoane care își bazează preferințele pe nostalgie, fară a reuși să fie obiectivi – iar asta poate costa foarte mult uneori. Dar, indiferent de ce se face și cum, rămâne ocazia de a testa altfel adrenalina, indiferent că ești expert, amator sau doar începător..

Cursele de cai

Se spune despre echitaţie că este unul dintre cele mai nobile sporturi pe care cineva le poate încerca, fiind totodată menționată și în diferite civilizații apuse, ca un eveniment de distracție. Poate și pentru că această activitate a fost asociată, de la începuturi, cu cei din clasa superioară, care găseau în ideea de a se plimba cu caii, o metodă fantastică de relaxare. Sigur, în timp s-a trecut la ideea de competiție și s-au organizat curse de cai, similare cu cele de câni – legale și autorizate. Fără să fie neapărat ceva cu multă priză la publicul din România, vorbim aici despre ceva foarte nişat, dar este o disciplină cu multă putere în industria pariurilor sportive. Dacă știi ce și cum să faci poți câștiga bani mulți – cele mai mari piețe sunt cele din Japonia, Australia și Marea Britanie, iar surprinzător SUA nu pune mult rămăşag pe aceasta.

Tenisul

Tenisul a început să prindă foarte bine la public, de când nume locale s-au impus în diverse meciuri și au dus steagul național pe cele mai înalte culmi. Situat pe locul trei în topul celor mai pariate sporturi din lume, este totodată și cel mai vizionat de extrem de multe persoane, care visează să devină campioni. Pariurile se pot face în avans, dar și live, asta mulțumită sistemului de punctare și de construire a meciului, care pot însemna și foarte multe combinații. Considerat și acesta un sport aristocratic, vorbim aici despre mize mari și despre fi la fel de dedicați și implicați. De-a lungul timpului au reușit să se impună doar anumite nume, de aceea poate fi destul de riscant să vii cu alegeri noi.

Boxul

Un sport cu la fel de multă vechime precum celelalte menționate, boxul este extrem de popular în rândul persoanelor care au deja un favorit – aici nu mai este vorba despre a face o alegere de echipă, cât despre a ști ce poate oferi un sportiv, el, ca individ. Pariurile pe box s-au popularizat odată cu apariția și dezvoltarea UFC, care a scos în față MMA-ul. Așadar, aici avem 12 runde a câte 3 minute, în cadrul cărora se înfruntă două persoane, din aceeași categorie, dar cu stiluri cât se poate de diferite – boxerii au mănuși speciale, se supun unor reguli și la final se alege un câștigător. Pariurile se pot plasa în trei moduri: victorie pe boxerul din colțul roșu, succes pe boxerul din colțul albastru sau remiza, caz în care nu există niciun câștigător.

Concluzie

Mai sunt multe alte sporturi pe care se pot face pariuri, dar noi am ales să le prezentăm pe cele care sunt scoase în față și de casele de pariuri. Asta și pentru că sunt cele mai cerute și care înghit cele mai multe solicitări. Vorbim, în completare, și de fotbalul american, de baschet, de cricket, de golf, de ruby, asta ca să numim unele deja cunoscute. Pentru că sunt și alegeri cât se poate de neobișnuite, astfel că pariori aleg uneori să se orienteze către opțiuni atipice, doar pentru a încerca lucruri cât se poate de diferite și de interesante. Ca să numim doar câteva din aceasta categorie, o să spunem despre Skandenberg, Sumo, Quidditch dacă ești fan Harry Potter știi că este ceva real inspirat de acest sport, Pesapallo, Monociclu montan, dar și acel joc pe care îl știi din film – Piatra, hartie, foarfece.

Acum, ca o concluzie fermă și radicală: indiferent pentru ceea ce optezi, ai în vedere să nu devii dependent de acesta, să nu depășești bugetul pe care ți l-ai alocat și învață să pierzi, atunci când se întâmplă asta. Până la urmă, călătoria este importantă, nu destinaţia, dacă este să facem o remarcă mai profundă: contează să te distrezi, iar dacă ai și câștigat, cu atât mai bine. Și nu te grăbi niciodată, fă alegeri inteligente, bazate pe o mică cercetare.

break news